AlphaBiolabs, Republika e Kosovës

View this page in English
Operon në 100+ vende në të gjithë botën, AlphaBiolabs është udhëheqësi Europjan për analizat e ADN-së,drogës dhe alkoolit si edhe për shërbime të testimit analitik të Covid 19.
Themeluar në vitin 2004,jemi duke operuar në të gjithë botën dhe tani gjendemi edhe në Republika e Kosovës,duke ofruar shërbime plotësisht të akredituara,me saktësi maksimale dhe çmime konkuruese.

Analizat e ADN-së në Republika e Kosovës

AlphaBiolabs ofron në të gjithë Republika e Kosovësnë analiza të çertifikuara të ADN-së për raste ligjore dhe jo ligjore për të identifikuar marrëdhëniet biologjike duke përfshirë atësinë,mëmësinë,testet motër/vëlla,testet e gjyshërve,kromozomin Y,testin e binjakëve si edhe testin prenatal të atësisë.
Menyrat e testimit Te ADN-Se perfshijne:

Test Atesie

Test Memesie

Test Prenatal Atesie

Testi Moter/Vella

Test i Xhaxhait

Test ii Halles

Test ii Gjysherve

Test ADN i Emigracionit

Test ADN ligjor

Test ADN per Kromozomin Y

Test ii Binjakeve

Test i Thonjve

Test ADN perms Pastes se Dhembeve

Test ADN Profil Gjenetik

Test ii Droges në Republika e Kosovës

AlphaBiolabs ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të testimit të drogës si për individët ashtu edhe për organizatat.
I akredituar plotësisht, diapazoni ynë i testeve të drogës përshtatet me kërkesat e veçanta të gjithë klientëve duke përfshirë kampjone të tipit të  flokëve, lëngut oral, urinës dhe thonjve.

Testimi i drogës përmes flokëve

Testimi i drogës nga lëngu oral

Testimi i drogës perms urinës

Testimi i drogës nga thonjtë

Kitet per testin e drogës

Testi I Alkoolit në Republika e Kosovës

AlphaBiolabs ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të testimit të alkoolit si për individët ashtu edhe për organizatat.
I akredituar plotësisht, diapazoni ynë i testeve të drogës përshtatet me kërkesat e veçanta të gjithë klientëve duke përfshirë kampjone të tipit të  flokëve, gjakut, frymëmarrjes  dhe thonjve.

Testi I Alkoolit me fije floku

Testi I alkoolit me gjak

Testi I alkoolit me frymarrje

Testi I alkoolit me thonj

Testi I Covid 19

Në përgjigje të pandemisë globale, AlphaBiolabs hapi ambiente të reja laboratorike që përqendrohen ekskluzivisht në testimin e Covid-19.
Testet e disponueshme variojnë nga prova ‘standarde’ të kryera në laborator si test PCR, te testet e shpejta të antigjenit dhe antitrupave, ku rezultatet janë në dispozicion brenda 15 minutash.

Test PCR

Testi i shpejte Antigen

Testi i shpejtë permes Antitrupave

Vendodhja

AlphaBiolabs ofron të gjitha shërbimet e mësipërme në të gjithë Republika e Kosovës, përfshirë qytetet e mëposhtme:
 • Pristina
 • Prizren
 • Mitrovicë
 • Gjakovë
 • Suva Reka
 • Ferizaj
 • Glogovac
 • Gjilan
 • Deçan
 • Pejë
 • Vitina
 • Istok
 • Podujeva
 • Dragash
 • Shtime
 • Vushtrri
 • Orahovac
 • Llazicë
 • Leposaviq
 • Zvečan

Të dhënat e testimit