AlphaBiolabs, Shqipëri

View this page in English
Operon në 100+ vende në të gjithë botën, AlphaBiolabs është udhëheqësi Europjan për analizat e ADN-së,drogës dhe alkoolit si edhe për shërbime të testimit analitik të Covid 19.
Themeluar në vitin 2004,jemi duke operuar në të gjithë botën dhe tani gjendemi edhe në Shqipëri,duke ofruar shërbime plotësisht të akredituara,me saktësi maksimale dhe çmime konkuruese.

Analizat e ADN-së në Shqipëri

AlphaBiolabs ofron në të gjithë Shqipërinë analiza të çertifikuara të ADN-së për raste ligjore dhe jo ligjore për të identifikuar marrëdhëniet biologjike duke përfshirë atësinë,mëmësinë,testet motër/vëlla,testet e gjyshërve,kromozomin Y,testin e binjakëve si edhe testin prenatal të atësisë.
Menyrat e testimit Te ADN-Se perfshijne:

Test Atesie

Test Memesie

Test Prenatal Atesie

Testi Moter/Vella

Test i Xhaxhait

Test ii Halles

Test ii Gjysherve

Test ADN i Emigracionit

Test ADN ligjor

Test ADN per Kromozomin Y

Test ii Binjakeve

Test i Thonjve

Test ADN perms Pastes se Dhembeve

Test ADN Profil Gjenetik

Test ii Droges ne Shqiperi

AlphaBiolabs ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të testimit të drogës si për individët ashtu edhe për organizatat.
I akredituar plotësisht, diapazoni ynë i testeve të drogës përshtatet me kërkesat e veçanta të gjithë klientëve duke përfshirë kampjone të tipit të flokëve, lëngut oral, urinës dhe thonjve.

Testimi i drogës përmes flokëve

Testimi i drogës nga lëngu oral

Testimi i drogës perms urinës

Testimi i drogës nga thonjtë

Kitet per testin e drogës

Testi I Alkoolit në Shqipëri

AlphaBiolabs ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të testimit të alkoolit si për individët ashtu edhe për organizatat.
I akredituar plotësisht, diapazoni ynë i testeve të drogës përshtatet me kërkesat e veçanta të gjithë klientëve duke përfshirë kampjone të tipit të flokëve, gjakut, frymëmarrjes dhe thonjve.

Testi I Alkoolit me fije floku

Testi I alkoolit me gjak

Testi I alkoolit me frymarrje

Testi I alkoolit me thonj

Testi I Covid 19

Në përgjigje të pandemisë globale, AlphaBiolabs hapi ambiente të reja laboratorike që përqendrohen ekskluzivisht në testimin e Covid-19.
Testet e disponueshme variojnë nga prova ‘standarde’ të kryera në laborator si test PCR, te testet e shpejta të antigjenit dhe antitrupave, ku rezultatet janë në dispozicion brenda 15 minutash.

Test PCR

Testi i shpejte Antigen

Testi i shpejtë permes Antitrupave

Vendodhja

AlphaBiolabs ofron të gjitha shërbimet e mësipërme në të gjithë Shqipërinë, përfshirë qytetet e mëposhtme:
 • Tirana
 • Durrës
 • Elbasan
 • Vlorë
 • Shkodër
 • Pogradec
 • Fier-Çifçi
 • Korçë
 • Fier
 • Berat
 • Lushnjë
 • Kavajë
 • Laç
 • Gjirokastër
 • Patos Fshat
 • Krujë
 • Lezhë
 • Kukës
 • Patos
 • Burrel

Të dhënat e testimit